Vonkelvrou

Print
28
May

ONS HOU BASAAR (2)

Baie belangrik wanneer daar basaar of mark gehou word: kyk dat jou produkte mooi verpak of gebottel is en dat jou tafel aantreklik versier is.  Jy wil tog die kopers se oog vang, nie waar nie?

Hier is 'n treffer as dit kom by smaak en mooi vertoon:

VRUGTESLAAI-KONFYT

 250 gr gedroogde appelkose, 500 ml water, 250 ml ongedreineerde fyn pynappel, 125 ml vars lemoensap, 60 ml grenadellapulp, 660 gr suiker, 500 ml gesnyde piesangs.

Voeg die appelkose en water in bak.  Bedek en laat staan oornag.  Voeg die ongedreineerde appelkose in 'n groot kastrol, plaas deksel op en prut vir 15 minute. Voeg lemoensap en grenadellapulp by en laat opkook.  Verminder die hitte en prut met deksel vir 10 minute. Voeg suiker by, roer goed oor hitte sonder om te kook tot suiker opgelos is.  Voeg piesang by en kook onbedek, roer gereeld.  Kook ongeveer 20 minute of tot mengsel stol wanneer getoets word.  Laat staan vir 5 minute en bottel die konfyt in gesteriliseerde bottels.

Lekker kook!

ESTELLE